A ship in harbor is safe, but that is not what ships are built for.

Hej! Jag måste bara säga att tiden går så otroligt fort! Snart har det gått hela TRE månader av 2014, det är helt sjukt! Men jag klagar inte för vi är ännu närmare påsklovet nu och min stockholmsresa i juni :D Det har hänt så mycket och jag har inte uppdaterat på länge så detta kommer bli ett ganska långt inlägg, hoppas ni orkar läsa ^^ 

Jag var ju hemma på Änglagård i helgen och det var helt underbart! På fredagen så vart jag varmt välkommen av familjen, blev bjuden på fika av mamma och Henke i Dorotea, vi åt en god middag med en massa skratt och glädjetårar, sedan gick jag, min storebror, lillebror och lillasyster ut och åkte madrass, bob, pulka och tefat nedför backen på gården. Det var så otroligt roligt och sååå längesen vi alla 4 syskon gjorde något sådant tillsammans :D Sen på lördagen var det lika fint väder så jag och Smilla åkte lite madrass och sedan så satte sig jag, mamma och Smilla ute på gården och solade, läste och bara mådde gott!! Eftersom jag ville träffa pappa en sväng också så tog jag skotern dit, det var roligt men herregud vilken jobbig skoterled det var dit, men det funkade! På söndagen blev det att köra skoter samma väg för att skjutsa lillasyster till pappas tjejs son, för dom skulle leka. Så ni kan ju gissa hur trött jag var på söndagkväll efter allt som hänt under helgen? Men det var 110% värt det och jag skulle helt klart göra om det !:)

Nu i veckan så har det varit mycket skolarbete, men det har funkat. Gymmade i måndags och har haft träningsvärk i magen sedan dess, haha, men det känns bra! Sen har jag börjat med morgonsim, så nu blir det att simma 2 gånger i veckan fram till sommaren. Det är en sån härlig start på dagen, att få kliva ner i en uppvärmd bassäng och bara simma runt och sedan duscha och fixa sig inför skolan. Eftersom man kliver upp så tidigt på morgonen när vi ska på simma så är man så trött på kvällen oxå, så det är skönt :)

Igår efter skolan så mötte jag upp Jennica, vi tog oss lite att dricka på Törners inne på mittpunkten och satt och surra om allt möjligt! Sen gick vi runt i lite affärer, åt glass och njöt av det fina vädret. Var riktigt roligt att få träffa henne och bara umgås vi 2 :)

Idag har dock varit en mindre bra dag....dagen började med att jag fick veta typ en timme innan idrotten att vi skulle ha gympalektion med handelsprogrammet också, och ni som känner mig vet hur jobbigt jag har för att vara med på gymnastiken eftersom jag är så otroligt osäker i mig själv, så jag kunde inte vara med där idag, igen. Sen träffade jag pappa en sväng så det var ju 1 bra sak idag, men efter det så var det som om något hände, jag började gråta, bröt ihop totalt i telefonen när jag pratade med mamma och alla dåliga tankar kom flygande. Jag vart så arg och besviken på mig själv för när jag mår såhär så klarar jag knappt av att prata eller vistas runt en massa folk utan att börja gråta så jag kunde inte göra annat än att åka hem....det känns bara så surt eftersom jag kan inte komma ihåg senast jag mådde såhär, allt har varit så sjukt bra. Men jag antar att det dykt upp dåliga saker under en väldigt lång tid men allt det bra har på något vis gömt undan det dåliga, så nu när det hände något jobbigt igen så vart det bara för mycket och då kom allt på en gång. Men man får ha sådana här dagar och jag vet att jag kommer komma över det här, för jag har bra med stöd och jag har blivit starkare i mig själv på många vis de senaste 1-2 åren. Det är lång väg kvar med mitt mående, självkänsla och självförtroende, men jag känner att jag är på god väg.

Nog med det deprimerande. Jag har nyss suttit och tittat på Pride and Prejudice, en av mina favoritfilmer! Sen imorgon så ska jag åka hem igen, så det känns bra :) Sen nästa vecka så ska jag äntligen få göra synundersökning för linser, så det ska bli skönt!! Men nu ska jag kolla på The Lucky One och mysa ner mig i sängen. Jag hör av mig någon dag när det finns något att skriva om ^^
puss