In a blink of an eye.

Hallå där! Riktigt längesen jag skrev något nu, men våren och sommaren har gått riktigt snabbt och nu åker jag tillbaka till Östersund på lördag för att börja skolan igen på måndag! Hur har eran sommar varit? Min har iallafall varit full av jobb, sol&bad, hund&valp skötsel och massa annat skoj :)

Sommaren började med min och Jennicas Stockholmresa! Den var verkligen ett minne för livet....flyga för första gången, gå på en galet bra och mäktig konsert, bo på hotellbåt i centrala Stockholm, kuta omkring på stan tills våra fötter var onda och såriga, äta gott och bara njuta fullt ut av det Stockholm hade att erbjuda under våra dagar där nere!

När jag kom hem så började allvaret. Har jobbat 100% hela sommaren och trodde jag skulle ångra mig över att ha tagit på mig så mycket jobb, men det vart tvärtom....nu när jag jobbat klart för sommaren så känner jag hur gärna jag hade velat fortsätta..kommer verkligen sakna alla gulliga tanter och farbröder, mina kollegor, rutinerna och ja...allt! Men förhoppningsvis så kommer jag nog få hoppa in och jobba lite i höst/vinter :)

Sen till en riktigt rolig grej! Min hund fick valpar i början av juli, 5 underbara små liv!! 3 tikar och 2 hanar. Katsa, Zoey, Akita, Balto och Hero :) De blev 5 veckor i lördags och de är så busiga och söta :)!

Det var en liten och snabb sammanfattning av min sommar :) Tänker dela med mig av lite foton imorgon, men nu ska jag sova, godnatt!